Пятница, 19 августа 2016 года

Чемпіони «Турніру 1000 команд: «Ми і далі будемо завжди прагнути до перемоги!»

Переможці «Турніру 1000 команд» надіслали з Болгарії до Міжнародного благодійного фонду «Фонд Олександра Фельдмана» лист. У ньому вони подякували його засновникові за організацію футбольних змагань і поїздку на Сонячний берег.

«Уважаемый Александр Борисович!

 Пишет Вам команда мальчишек города Купянска — победители «Турнира 1000 команд» 2015-2016 гг. Очень хочется сказать Вам огромное спасибо!
Во-первых, за сам Турнир. Проводя его, Вы делаете для нас такое огромное дело. Вы даже не представляете сколько мальчишек ждут следующего турнира. В нем играли наши старшие друзья и будут играть наши младшие братья. Мячи, форма и сами игры Турнира — все супер!

А теперь отдельное огромное спасибо за наш отдых! Все замечательно! Море, солнце! Мы так загорели! Все наши тренировки, упорная борьба на футбольных площадках Турнира, которые привели нас к победе, дали нам возможность получить такой дополнительный бонус — отдых в Болгарии. Спасибо!!! 

А еще так получилось, что наш отдых в Болгарии совпал с подготовкой нашей команды к финальной части Всеукраинских соревнований по «Кожаному мячу», где мы будем защищать честь Слобожанщины. Наша победа в товарищеском матче с болгарской командой — это наш вклад в Украинский футбол. И поверьте нам, мы и дальше будем всегда стремиться к победе! Во всех наших матчах и во всей жизни! Победителями быть так здорово!!! Спасибо!!!!

Солнечный берег, Болгария».

Нагадаємо, що переможці футбольних змагань «Турнір 1000 команд», який щорічно проводять МБФ «Фонд Олександра Фельдмана», скоро повертаються з призовий поїздки в Болгарію, де вони 10 днів відпочивали на одному з кращих курортів Сонячного берега, побували на цікавих екскурсіях і провели товариську зустріч з однолітками з місцевого футбольного клубу «Несебр». Цей поєдинок закінчився з рахунком 4:0 на користь українських хлопчаків.

«Турнір 1000 команд» з міні-футболу проводиться з 2001 року. Це перший в Україні масштабний проект, спрямований на відродження масового дитячо-юнацького спорту. Змагання завжди користувалися величезною популярністю: за сім років в них взяли участь більше 1 млн. школярів у віці 10-12 років. Федерація футболу України внесла Турнір в свій офіційний календар, а UEFA визнав найбільшими дитячими футбольними змаганнями в Європі, надавши Україні п’ятизірковий статус у рамках Хартії масового футболу.

Зараз «Турнір 1000 команд» — проект, який об’єднує на базі Регіонального ландшафтного парку «Фельдман Екопарк» різні види спорту. У його рамках проходять тренування і змагання з міні-футболу, настільного тенісу, волейболу, стрітболу, лижного спорту, велокросів, бігу по пересіченій місцевості, різних видів гімнастики, шахів та інших видів спорту.